Onze praktijk

Sinds de start van Tandheelkundige kliniek De Merelhof in 2006, hebben we altijd gestreefd naar meer dan alleen uitstekende tandheelkunde. Bij ons krijg je tandzorg met een persoonlijke touch.

Het gaat om jou

We richten ons niet alleen op een gezond gebit, maar houden ook rekening met wat jij écht belangrijk vindt.

De beste zorg

We zorgen ervoor dat we altijd vooroplopen met de nieuwste technieken en inzichten in de tandheelkunde, zodat jij van de beste zorg kunt profiteren.

Teamwork

In onze kliniek geloven we in de kracht van teamwork. Dit zorgt voor een holistische benadering van jouw mondgezondheid.

Mondhygiëne

Onze preventieassistentes en mondhygiënisten zetten zich volledig in om tandheelkundige problemen te voorkomen, zodat je zorgeloos kunt blijven lachen.

Unieke aanpak

Onze unieke aanpak zorgt ervoor dat je in één bezoek zowel door de tandarts als door een gespecialiseerde assistente geholpen wordt, voor een gestroomlijnde ervaring.

Specialisten netwerk

We hebben een hecht netwerk van tandheelkundige specialisten zoals orthodontisten, kaakchirurgen, implantologen en parodontologen.
De Merelhof
De Merelhof
De Merelhof
De Merelhof
De Merelhof
De Merelhof
De Merelhof
De Merelhof
De Merelhof
De Merelhof

Transparant in werkzaamheden en in kamers

Bij de Merelhof geloven we in transparantie. Hierom hebben wij geen deuren en kunnen onze tandartsen en assistenten snel bij elkaar binnenlopen voor bijvoorbeeld assistentie. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer binnen de Merelhof waar patienten en tandartsen allemaal voor staan.

Gallerij